Top 10 Beste Keukenapparatuur Merken

Top 10 Beste Keukenapparatuur Merken

Wil je jouw keuken verbouwen en voorzien van de beste keukenapparatuur merken? Of heb je een nieuwe woning en ben je jouw droomkeuken aan het ontwerpen? Dan wil je in jouw nieuwe keuken natuurlijk wel de beste keukenapparatuur hebben.

Ongeacht je budget probeer je het maximale uit jouw keukenapparatuur te halen en de beste keuzes te maken.

Je vraagt je waarschijnlijk af: Wat is de beste keukenapparatuur en wat is het beste merk keukenapparaten? De top 10 beste keukenapparatuur geeft antwoord.

Voor de top 10 beste keukenapparatuur, hebben we gekeken naar naamsbekendheid en verkoopcijfers van de merken. Ook hebben we rekening gehouden met keukenapparatuur reviews, van onder andere de Consumentenbond.

Wat is de beste keukenapparatuur?

Bij een keukenverbouwing of nieuw keukenontwerp, komen er een hoop vragen en keuzes op je af. Waar moet de keuken aan voldoen en hoe moet die eruit zien? Wat voor keukenkastjes en keukenblad wil je? In welke kleuren moet de keuken worden uitgevoerd en wat voor grepen kies je? Waar moeten de verlichting en stopcontacten komen? Kortom, een flink aantal besluiten die je weloverwogen moet nemen.

Wanneer je dan uiteindelijk qua keukenindeling en ontwerp de besluiten hebt genomen, krijg je nog de keuze voor keukenapparatuur merken. Een nieuwe zoektocht begint, want wat is de beste keukenapparatuur? Er zijn tenslotte zoveel keukenmerken waaruit je kan kiezen.

Wij hebben het makkelijk gemaakt en de top 10 beste keukenapparatuur merken op een rijtje gezet. Lees snel verder en kies het beste merk voor jouw (nieuwe) keuken.

De Top 10 Beste Keukenapparatuur merken

Dit is de lijst van de top 10 beste keukenapparatuur merken. In de meeste bestaande en nieuwe keukens, is of wordt apparatuur, van deze merken ingebouwd. Een stukje historie en oorsprong van de beste merken keukenapparatuur staat beschreven. Ook hebben we toegelicht waarom specifiek deze keukenapparatuur merken de beste, en doorgaans de juiste, keuze zijn.

#10 – ETNA keukenapparatuur

Al meer dan 160 jaar staat het Nederlandse keukenmerk ETNA voor vakmanschap. ETNA keukenapparatuur heeft een functioneel ontwerp en een scherpe prijs. Daarmee is het een zeer populair merk in het wat goedkopere segment.

ETNA keukenapparatuur

✅ Nederlands en opgericht in 1856
✅ 5 jaar garantie op alle apparatuur
✅ Geschikt voor simpel dagelijks kookgemak

ETNA apparatuur bij Bol.com

Bezoek de ETNA website

Of je nou wilt koken, bakken, grillen of stomen, alle bereidingswijzen worden door ETNA nauwkeurig onderzocht. Doel is de meest effectieve keukenapparatuur blijven ontwikkelen. Het is een uitermate geschikt, maar ook betaalbaar merk, voor simpel dagelijks kookgemak.

#9 – Zanussi keukenapparatuur

Het Italiaanse keukenmerk Zanussi levert al ruim 100 jaar keukenapparatuur. Sinds 1916 maken ze praktische en effectieve apparaten voor onder andere in de keuken. Daarbij stellen ze eenvoud en tijdswinst voor hun klanten centraal.

Zanussi keukenapparatuur

✅ Italiaanse kwaliteit sinds 1916
✅ 5 jaar garantie op inbouwapparaten
✅ Focus op eenvoud en effectiviteit

Zanussi apparatuur bij Bol.com

Bezoek de Zanussi website

Zanussi wilt met hun apparatuur het koken makkelijker, sneller en leuker maken. Naast standaard keukenapparatuur, levert het merk ook een uitgebreid assortiment aan vaatwassers. Alle dagelijkse handelingen in de keuken worden een gemak met Zanussi.

#8 – ATAG keukenapparatuur

ATAG is een Nederlands merk keukenapparatuur. Ze brengen sinds 1948 apparaten op de markt. ATAG staat bekend om hoogwaardige apparatuur op het gebied van design en gebruiksgemak, waarmee ze jouw keuken de fijnste plek van het huis willen maken.

ATAG keukenapparatuur

✅ Hoogwaardige apparatuur sinds 1948
✅ 8 jaar garantie bij 4+ apparaten
✅ Kookgarantie op gaskookplaten

ATAG apparatuur bij Bol.com

Bezoek de ATAG website

Verder loopt ATAG als keukenapparatuur merk voorop in de markt op het gebied van nieuwe ontwikkelingen. Bovendien bieden ze 10 jaar kookgarantie aan op hun gaskookplaten. Hiermee ontvang je geheel gratis een nieuwe inductiekookplaat van ATAG, wanneer de gasaansluiting van jouw huis binnen 10 jaar komt te vervallen.

#7 – Whirlpool keukenapparatuur

Het Amerikaanse merk Whirlpool is opgericht in 1911. Het bedrijf heeft een toegewijde missie met “in ieder huis, overal ter wereld”. Zo hebben ze in de loop der jaren ook de Nederlandse markt veroverd op het gebied van keukenapparatuur. Met name in het lagere middensegment doet de apparatuur van Whirlpool het erg goed.

Whirlpool keukenapparatuur

✅ Amerikaans merk sinds 1911
✅ 5 jaar garantie bij 4+ apparaten
✅ Degelijke apparatuur voor lagere middensegment

Whirlpool apparatuur bij Bol.com

Bezoek de Whirlpool website

Tegenwoordig heeft iedereen wel gehoord van Whirlpool. Naast hun uitgebreide keuze in keukenapparatuur, leveren ze namelijk ook andere huishoudelijke apparaten. Dit draagt bij aan de grote naamsbekendheid van het merk.

#6 – Pelgrim keukenapparatuur

Het oer-Hollandse Pelgrim bestaat al meer dan 100 jaar. Het Nederlandse keukenmerk werd in 1920 opgericht en levert sindsdien zowel vrijstaande als inbouwapparatuur. De slogan van het bedrijf is “mooi makkelijk” en vertegenwoordigd goed de producten die ze leveren.

Pelgrim keukenapparatuur

✅ oer-Hollands merk sinds 1920
✅ 8 jaar garantie bij meer dan 4 apparaten
✅ Mooi design en handige functionaliteiten

Pelgrim apparatuur bij Bol.com

Bezoek de Pelgrim website

Een mooi design en handige functionaliteiten, gaan perfect samen in de keukenapparatuur van Pelgrim. Maar ook op technisch gebied gaan ze uitdagingen niet uit de weg. Ze ontwikkelen hun producten gestaag door met innovatieve verbeteringen.

#5 – NEFF keukenapparatuur

De keukenapparatuur van het Duitse merk NEFF heeft een lange en rijke geschiedenis. Het bedrijf begon in 1877 met de productie van koolkachels. In de loop der jaren is er vanuit daar, een solide basis gevormd voor de hedendaagse inbouwapparatuur van Neff.

NEFF keukenapparatuur

✅ Rijke geschiedenis sinds 1877
✅ Meer dan 4 apparaten = 5 jaar garantie
✅ Unieke eigenschappen en innovatie

NEFF apparatuur bij Bol.com

Bezoek de NEFF website

Keukenapparaten van Neff worden gemaakt met de sleutelwoorden comfort, gemak en plezier in het achterhoofd. Inmiddels is het assortiment zeer uitgebreid: van ovens en kookplaten, tot koelkasten en koffiemachines. Al deze apparaten bevatten de unieke NEFF eigenschappen, op het gebied van kwaliteit en innovatie.

#4 – Smeg keukenapparatuur

Het bedrijf Smeg produceert sinds de 20ste eeuw apparaten voor in de keuken. Om precies te zijn is het Italiaanse familiebedrijf opgericht in 1948. Smeg heeft haar naamsbekendheid grotendeels te danken aan hun karakteristieke design. Vooral de kookplaten van Smeg zijn populair bij het hogere middensegment.

Smeg keukenapparatuur

✅ Italiaans familiebedrijf sinds 1948
✅ 5 jaar garantie bij 4+ inbouwapparaten
✅ Karakteristiek design en goede kwaliteit

Smeg apparatuur bij Bol.com

Bezoek de Smeg website

Naast kookplaten levert Smeg ook andere grote en kleine keukenapparatuur. Hierbij kan je denken aan koelkasten en vaatwassers, maar ook koffiemachines en mixers. Alles wat ze leveren wordt geproduceerd in Italië en vanuit daar gedistribueerd. Smeg staat, naast haar unieke design, ook bekend om solide kwaliteit.

#3 – Siemens keukenapparatuur

Siemens is een Duits merk keukenapparatuur. Het bedrijf staat wereldwijd bekend om haar technische prestaties en innovaties. Dat geldt ook voor de keukenapparaten die ze produceren en leveren. Ze bestaan sinds 1847 en zijn in de loop der jaren steeds meer producten aan hun assortiment gaan toevoegen. Zo maken ze naast apparaten voor in de keuken, ook andere apparaten voor in het huishouden.

Siemens keukenapparatuur

✅ Duits merk sinds 1847
✅ 4 apparaten = 3 jaar extra garantie
✅ Technologie en design komen echt samen

Siemens apparatuur bij Bol.com

Bezoek de Siemens website

Siemens laat bij haar apparaten technologie en design echt samenkomen. Je kan dus gerust keukenapparatuur van Siemens kiezen, zonder dat je daarbij inlevert op technische mogelijkheden, ontwerp of kwaliteit.

#2 – Bosch keukenapparatuur

Bosch is één van de grootste keukenapparatuur merken ter wereld. Inmiddels is het bedrijf actief in meer dan 150 landen en sinds 1903 in Nederland. Het Duitse merk staat bekend om kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid. Dat alles vertaalt zich terug in zeer degelijke apparaten.

Bosch keukenapparatuur

✅ Sinds 1903 in Nederland
✅ 5 jaar garantie met 4 inbouwapparaten
✅ Kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid

Bosch apparatuur bij Bol.com

Bezoek de Bosch website

Verder levert Bosch vrijwel alles op het gebied van keukenapparaten. De collectie kent bijna geen grenzen en is zeer uitgebreid. Mocht je dus voor keukenapparatuur van Bosch kiezen, dan weet je zeker dat je slaagt en hoge kwaliteit in huis haalt.

#1 – Miele keukenapparatuur

Zonder twijfel kunnen we stellen dat Miele het beste merk keukenapparatuur is. Het onafhankelijke familiebedrijf met haar oorsprong in Duitsland, ontwikkelt en produceert al sinds 1899 apparaten. De meeste bekendheid heeft Miele verkregen met hun wasmachines van de hoogste kwaliteit. Maar die kwaliteit zien we eigenlijk terug in alle apparaten van het merk. Zo ook in de keukenapparatuur van Miele.

Miele keukenapparatuur

✅ Duits familiebedrijf sinds 1899
✅ Voorrijkosten ook gedekt in garantie
✅ Zeer duurzaam en allerbeste kwaliteit

Miele apparatuur bij Bol.com

Bezoek de Miele website

Het merk maakt zeer duurzame en kwalitatief hoogstaande keukenapparatuur, waarvan je zeker kan zijn dat het jarenlang meegaat. Niet voor niets heeft het bedrijf in de Duitse ranglijst van beste merken aller tijden, meerdere keren op de eerste plek gestaan. Bovendien staan er vandaag de dag in sommige huishoudens, nog steeds werkende Miele wasmachines, van soms wel twintig jaar oud. Het kan dus niet anders dat Miele een zeer gerenommeerd merk is.